Online Car Management

Direct de brandstofbesparing zien. Realtime inzicht en acties per voertuig of berijder. Geautomatiseerde onderhoud- of APK-acties. Met OCM zie je in één oogopslag de status van je wagenpark. Via het handige interactieve portal klik je makkelijk door naar achterliggende gegevens voor meer details. Dat levert je tijd- én geldbesparing op. In eigen beheer of met hulp van On-Route: OCM garandeert een efficiënter wagenparkbeheer.

On-Route biedt met OCM inzicht en overzicht in uw wagenpark

In OCM zijn alle gegevens omtrent uw wagenpark terug te vinden. Veel gegevens worden door de RDW-koppeling automatisch ingeladen, waaronder merk, type en fiscale waarde. Verdere gegevens van leasecontracten of het eigendom wagenpark kunnen via de importeer-functie gemakkelijk in OCM worden geüpload.

Lees de whitepaper voor meer informatie!

OCM Ritregistratie

Alles in één oogopslag inzichtelijk

Door de koppeling tussen OCM en Bridgestone Mobility Solutions is het wagenparkbeheer en de ritregistratie van uw voertuigen in één oogopslag inzichtelijk. OCM-Ritregistratie registreert alle fiscale ritgegevens en slaat deze op onder het voertuig. Ook is het mogelijk om de bestuurder inzichtelijk te krijgen doormiddel van onze
WIRON Bestuurders-identificatie.


Wilt u meer weten over OCM- Ritregistratie? Download de whitepaper hieronder!

Untitled design

Operationeel wagenparkbeheer

Gedreven door techniek en innovatie

Het wagenpark neemt een substantieel deel in van uw bedrijfskosten. Het is daarom belangrijk dat het wagenparkbeheer goed is geregeld en de berijders duidelijke instructies hebben hoe hiermee om te gaan. Met wagenparkbeheer van On-Route is het mogelijk het beheer volledig of gedeeltelijk uit te besteden.

Alle mogelijkheden van Online Car Management ontdekken?

On-Route heeft aandacht voor uw wagenpark

Het wagenpark van uw bedrijf neemt een substantieel deel in van uw bedrijfskosten. Het is daarom belangrijk dat het wagenparkbeheer goed is geregeld en de berijders duidelijke geïnstueerd worden.

Met het unieke concept van On-Route is het mogelijk het wagenparkbeheer volledig of gedeeltelijk uit te besteden, zodat uw wagenpark optimaal is ingericht.

OCM

Met het Online Car Management softwareprogramma van On-Route en de naadloze koppeling met Webfleet krijgt u nog meer inzicht in uw wagenpark.

Webfleet

Bij On-Route wordt oplossingsgericht gedacht en maatwerk geboden. Als de oplossing er niet is kan deze gemaakt worden.

Facility

Breng uw wagenpark onder bij On-Route en wij ontzorgen uw wagenpark met beheeractiviteiten en pitstopfaciliteit.

WIRON

WIRON biedt een hardware oplossing voor elke uitdaging binnen het wagenpark.

Start vandaag met het optimaliseren van uw wagenpark

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die On-Route en Webfleet u kunnen bieden. Vraag dan een gratis demo aan en wij nemen contact met u op.