Het verhaal achter On-Route

Wagenpark gedreven door techniek en innovatie.

On-Route: dé wagenparkspecialist op het gebied van bedrijfswagens

Wil jij ook besparen op de aanschaf van bedrijfsvoertuigen? Wil je altijd inzicht hebben in de status van je wagenpark? On-Route ontzorgt je graag van A tot Z met verschillende diensten en (digitale) producten. Van de aankoop tot en met de verkoop van de voertuigen en alles wat er beheersmatig tussen zit. Wij bouwen elektronica in, leveren online inzicht via diverse applicaties en voorzien bedrijfswagens van de benodigde en gewenste inrichting. En dat allemaal in eigen beheer. 

Door heel Nederland rijden er 23.000 voertuigen die worden bediend. On-Route maakte in verband met een gewijzigde markt de transitie door van verkoper en installateur van autoradio’s en telefonie naar Telematics-expert en wagenparkbeheer. Een full-service bedrijf waar kwaliteit, flexibiliteit, service en innovatie hoog in het vaandel staan.

ONZE DIENSTEN

Wat biedt On-Route?

Volledig pakket voor optimaal wagenparkbeheer

On-Route biedt een totaal aanbod voor het optimaal beheren van elk bedrijfswagenpark met behulp van OCM en Fleet Management, de techniek in de vorm van WIRON & WEBFLEET-hardware en Turn-Key oplossing voor uitstekende oplevering en gebruik. Dat doen we met optimaal advies en vakkundige tools. En dat alles via één aanspreekpunt.

Uitstekende service

On-Route maakt de transitie van verkoper en installateur van autoradio’s en telefonie naar Telematics-expert. Wij zijn een full-service bedrijf waar kwaliteit, flexibiliteit, service en innovatie hoog in het vaandel staan. Wij maken beheer optimaal mogelijk, maar nemen het ook graag uit handen vanuit onze eigen locatie. Compleet ontzorgd.

Onafhankelijk maatwerk

On-Route respecteert bestaande afspraken met de leasemaatschappijen en garagebedrijven en vraagt offertes op om bestaande afspraken te toetsen. Ook maken we mogelijk collectieve afspraken met verschillende partijen, bijvoorbeeld voor tankpassen, verzekeringen, schadeherstel en financiering. En dat alles lease- en dealer onafhankelijk!

3

Trends & ontwikkelingen

On-Route maakte in verband met een gewijzigde markt de transitie door van verkoper en installateur van autoradio’s en telefonie naar Telematics-expert. Onze afdeling Research & Development is continu op zoek naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van voertuigenbeheer. Dat resulteert in één portaal waarin zowel voertuig, gereedschap en materieel inzichtelijk en beheersbaar zijn.

INNOVATIE

Hoe werkt On-Route?

Bij On-Route staan innovatie en scholing hoog op de agenda. Voor de ontwikkeling van onze eigen medewerkers, maar ook die van onze klanten. Wij nodigen onze importeurs daarom regelmatig uit voor introducties en bieden demonstraties en workshops over Webfleet en

OCM. Wij nemen onze klanten zoveel mogelijk mee in de ontwikkelingen en blijven onze kennis delen. Ook met WIRON innoveert On-Route continu, onze afdeling Research & Development zit nooit stil!

Ook werken bij on-route?