De nummer 1 in Europa op het gebied van Fleet Management

Communiceer direct met de berijders van jouw wagenpark, stuur op verbeterd rijgedrag en brandstofbesparing. Webfleet biedt je toegang tot verschillende oplossingen en fiscaal inzicht.

De slimste manier om uw voertuigen en bestuurders te beheren

Onze geavanceerde SaaS fleet management-oplossing met de beste gebruikersinterface in zijn klasse is
gebaseerd op twee decennia samenwerking met klanten voor een optimale fleet management-oplossing.
Webfleet is alles wat u nodig hebt om uw voertuigen in realtime in de cloud te beheren. Hiermee kunt u rapporten
en dashboards raadplegen, orders/werkprocessen beheren en rijgedrag, veiligheid en service verbeteren. Dit leidt
tot brandstofbesparing en lagere kosten.

Wat kan On-Route met Webfleet doen voor jouw wagenpark?

On-Route is al ruim 15 jaar business partner van Webfleet en verzorgt naast de levering van de producten ook de installatie en de service. De innovatieve oplossingen van On-Route, waaronder WIRON, zorgen voor een uitbreiding op de bestaande Webfleet hardware en geven nog meer inzicht in de status van bijvoor­beeld gereedschap, beveiliging en werktijden. Het On-Route fleet management team kan indien gewenst een deel of het volledig opera­ti­onele wagen­park­beheer overnemen, waardoor u zich volledig kunt richten op de core business. Kortom, On-Route helpt u graag verder in het optima­li­seren van uw wagenpark.

Meer weten over On-Route? Bekijk onze bedrijfsvideo. 

 

Klantcase

Webfleet Solutions helpt bij slimme workflow van PreZero

“Een optimale workflow bepaalt het succes van een bedrijf, daarom hebben we enkele jaren geleden goed gekeken naar hoe onze processen lopen, en wat er beter kan”, vertelt Sven Tuinstra, onderhoudscoördinator bij PreZero Transport. “Zo bleek dat we veel tijdrovende administratieve handelingen konden automatiseren. Ook wilden we onze chauffeurs op een toegankelijke wijze informatie geven over orders, de logistiek en het rijgedrag. On-Route, partner van Webfleet Solutions, heeft goed met ons meegedacht en realiseerde een slimme technische toepassing waarbij ons planningsysteem, het fleet management systeem WEBFLEET en de financiële omgeving de juiste informatie met elkaar kunnen uitwisselen.”

Ontdek de mogelijkheden van Webfleet

On-Route heeft aandacht voor uw wagenpark

Het wagenpark van uw bedrijf neemt een substantieel deel in van uw bedrijfskosten. Het is daarom belangrijk dat het wagenparkbeheer goed is geregeld en de berijders duidelijke geïnstueerd worden.

Met het unieke concept van On-Route is het mogelijk het wagenparkbeheer volledig of gedeeltelijk uit te besteden, zodat uw wagenpark optimaal is ingericht.

OCM

Met het Online Car Management softwareprogramma van On-Route en de naadloze koppeling met Webfleet krijgt u nog meer inzicht in uw wagenpark.

Webfleet

Bij On-Route wordt oplossingsgericht gedacht en maatwerk geboden. Als de oplossing er niet is kan deze gemaakt worden.

Facility

Breng uw wagenpark onder bij On-Route en wij ontzorgen uw wagenpark met beheeractiviteiten en pitstopfaciliteit.

WIRON

WIRON biedt een hardware oplossing voor elke uitdaging binnen het wagenpark.

Start vandaag met het optimaliseren van uw wagenpark

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die On-Route en Webfleet u kunnen bieden. Vraag dan een gratis demo aan en wij nemen contact met u op.

Autodelen met On-Route en Webfleet!

Ongemak en ontbreken van flexibiliteit vormen vaak een obstakel voor mensen om gebruik te maken van een deelauto. Hoe geeft u bestuurders het gemak van makkelijk reserveren, keyless toegang en minder administratie? Maak mobiliteit voor medewerkers en uw klanten aantrekkelijk en zet uw wagenpark optimaal in.

Wilt u meer weten over de autodeel oplossing? Download ons whitepaper door het onderstaande formulier in te vullen.

Webfleet whitepaper