Traceren en beheren

Voer eenvoudig je persoonlijke wensen in, bepaal wie de auto mag besturen of beveilig de bedrijfswagen optimaal. Met WIRON kan het. Het hardware product biedt je de handvatten voor optimaal beheer: het identificeert berijders, biedt optimale beveiliging, traceert en beheert de voorraad gereedschap of zelfs de staat van het materieel. Dat allemaal via één portaal dat wordt gevoed door een klein kastje met sensoren.

WIRON Bestuurdersregistratie

Weet wie de bestuurders van uw voertuigen zijn

WIRON is gekoppeld aan uw blackbox en combineert zo belangrijke variabelen met uw ritregistratie. De registratie van bestuurders afgedwongen met een startonderbreker is waterdicht zodat u verzekerd bent van een sluitende ritregistratie.

U weet precies wie welke rit gereden heeft en kunt heel precies het rijgedrag van uw bestuurders coachen.

Lees de whitepaper voor meer informatie!

WIRON Gereedschapsregistratie

Weet waar uw gereedschappen zich bevinden

WIRON is gekoppeld aan uw blackbox en combineert zo belangrijke variabelen met uw voertuigen. Onze gereedschapsregistratie is volledig geautomatiseerd. Het systeem in de voertuigen is te koppelen met ons registratiesysteem voor bedrijfslocatie. Zodoende zijn uw gereedschappen binnen uw gehele bedrijfsproces traceerbaar.

U weet precies waar uw gereedschap is gebleven. Niet gekeurde gereedschappen zijn gemakkelijk op te sporen en eventueel kostbare tools kunnen eenvoudig onderling uitgewisseld worden.

Lees de whitepaper voor meer informatie!

WIRON Beveiliging

Inbrekers een halt toeroepen door vol automatische beveiliging van uw laadruimte

Onze beveiliging is een slotensysteem dat onafhankelijk van de originele vergrendeling wordt gemonteerd. Niet te kraken en een extra blokkade voor het dievengilde.

Wij hebben onze beveiliging zo ontworpen dat wanneer uw deur gesloten wordt deze automatisch vergrendeld wordt. Ook tijdens rijden is de laadruimte vergrendeld. Ten opzichte van mechanische beveiligingen heeft WIRON het voordeel dat er geen menselijke handeling nodig is om de laadruimte te vergrendelen. Uw medewerkers kunnen onbezorgd hun werk doen.

Wilt u meer weten? Download onze whitepaper

Alle mogelijkheden van Online Car Management ontdekken?

On-Route heeft aandacht voor uw wagenpark

Het wagenpark van uw bedrijf neemt een substantieel deel in van uw bedrijfskosten. Het is daarom belangrijk dat het wagenparkbeheer goed is geregeld en de berijders duidelijke geïnstueerd worden.

Met het unieke concept van On-Route is het mogelijk het wagenparkbeheer volledig of gedeeltelijk uit te besteden, zodat uw wagenpark optimaal is ingericht.

OCM

Met het Online Car Management softwareprogramma van On-Route en de naadloze koppeling met Webfleet krijgt u nog meer inzicht in uw wagenpark.

Webfleet

Bij On-Route wordt oplossingsgericht gedacht en maatwerk geboden. Als de oplossing er niet is kan deze gemaakt worden.

Facility

Breng uw wagenpark onder bij On-Route en wij ontzorgen uw wagenpark met beheeractiviteiten en pitstopfaciliteit.

WIRON

WIRON biedt een hardware oplossing voor elke uitdaging binnen het wagenpark.

Start vandaag met het optimaliseren van uw wagenpark

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die On-Route en Webfleet u kunnen bieden. Vraag dan een gratis demo aan en wij nemen contact met u op.