Alles binnen handbereik – OCM Berijder App

Via deze weg willen wij u bekend maken met de OCM Berijder-app. Met de app kan u rekenen op een optimaal geïnstrueerde berijder. Alle benodigde informatie binnen handbereik en de interne organisatie zoveel mogelijk ontlast. De OCM Berijder-app is onmisbaar in het optimaal beheren van het bedrijfswagenpark.

De berijder heeft via de app onder andere inzicht in onderhoudsintervallen, boetes, rijstijl en looptijd van het voertuig. Verder kan de berijder allerlei zaken via de app invoeren. Denk hierbij aan het invullen van het online schadeformulier. Deze maand staat de koppeling tussen WEBFLEET en de app centraal in deze nieuwsbrief.

Met WEBFLEET OptiDrive krijgt de berijder meer inzicht in zijn of haar eigen rijdgedrag. De berijders kunnen via de app, realtime de scores checken. Hierdoor stimuleert u het verantwoord rijden van de berijders. Verantwoord rijden helpt u om brandstof, onderhoud en verzekeringspremies te verlagen. Hierdoor kunt u kosten besparen in uw bedrijfswagenpark. Daarnaast kan de berijder in de OCM Berijder-app ook zijn of haar ritgegevens controleren. Zo worden in de app de laatst gereden ritten van de berijder getoond.

Ontdek zelf de mogelijkheden van de OCM Berijder-app. Wilt u meer informatie over de OCM Berijder-app neem dan contact op met Jelle Vliek. Dit kunt u doen door te mailen naar [email protected] of door 030-22 11 868 te bellen.

Als u meer wilt weten over OCM kunt u HIER klikken om verder te lezen.

Meer actualiteiten

Webfleet Solutions helpt bij slimme workflow van PreZero

WEBFLEET mobiele apps, wat zijn de voordelen?

Steentje bijdragen aan het milieu met Green Your Fleet