OCM Berijder App – Schademodule

Vorige maand is de OCM Berijder-app aan bod gekomen in de nieuwsbrief. Deze maand gaan we dieper in op het schade onderdeel in de OCM Berijder-app. 

Op het moment dat een van de berijders (chauffeurs) schade aan zijn voertuig heeft kan hij dit direct melden via de OCM Berijder-app. In de app heeft de berijder direct toegang tot een schadeformulier waarin alle standaard gegevens al staan ingevuld. Denk hierbij aan het polisnummer, verzekeringsnemer en de verzekeringsmaatschappij. Zo heeft de berijder alles direct bij de hand en kan snel en volledig zijn of haar schade melden. Naast het online invullen van het schadeformulier bestaat er ook de mogelijkheid tot het uploaden van foto’s van het papieren schadeformulier.

De schademelding is direct terug te vinden in OCM. In OCM wordt na de melding direct een actie aangemaakt.  Aan de actie kan vervolgens de medewerker worden gekoppeld die de schade dient af te handelen. De medewerker kan alles omtrent de schade in OCM bijhouden. Op het moment dat de factuur volgt, wordt deze toegevoegd aan de actie en wordt de actie automatisch afgerond. 

De (periodieke) schaderapportages maken het mogelijk om een duidelijk overzicht te krijgen van de schades binnen je wagenpark. Aan de hand van de rapportages kan er worden bijgestuurd waar nodig. 

Het gebruikersgemak, de geautomatiseerde acties en schaderapportages maken de OCM Berijder app in combinatie met OCM een onmisbare tool.

Wil je meer informatie over deze tool neem dan contact met ons op. Dit kun je doen door een email te sturen naar [email protected] t.a.v. Jelle of door te bellen naar 030 – 22 11 868

Meer actualiteiten

Webfleet Solutions helpt bij slimme workflow van PreZero

WEBFLEET mobiele apps, wat zijn de voordelen?

Steentje bijdragen aan het milieu met Green Your Fleet